Wie ben ik 

Mijn naam is Simone van Tent - van Rijsbergen.  Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens en een bonusdochter. Al mijn hele leven ben ik woonachtig in Sliedrecht en ben blij dat ik samen met mijn gezin hier een mooi nest heb kunnen bouwen.


Toen ik voor de eerste keer in mijn leven geconfronteerd werd met het overlijden van een dierbare, mijn oma, mocht ik als kind van een afstand toekijken. Ik zag hoe de begrafenisondernemer in huis kwam en de touwtjes in handen nam om alle zaken rondom de uitvaart te regelen. Mannen strak in zwart pak.  Zij gingen zo snel mogelijk, volgens protocol, te werk.  

De eerste troost, een luisterend oor, dit zijn zaken waar ze totaal aan voorbij gegaan zijn. Ik miste dat enorm en had niet het gevoel dat ze meekregen dat dit een enorme impact achterliet, dit kan heel anders....


Ik was vastbesloten om hierin verder te gaan. Mensen op een warme, liefdevolle manier helpen door deze emotionele en confronterende week. Samen met hen toe te werken aan het mooist mogelijke afscheid van hun dierbare.


Na het behalen van mijn diploma's ben ik met veel liefde en passie aan de slag gegaan als overledenenverzorger en uitvaartleider.


Wat kun je van mij verwachten?

Het allerbelangrijkste voor mij is dat je met één vaste persoon te maken hebt. Vanaf het moment dat je mij belt ben ik er voor je. Ik kom zo snel mogelijk bij je langs en zal uitleggen wat je kunt verwachten tot en met de dag van de uitvaart. Samen en in alle rust zullen we de mogelijkheden die er zijn bespreken en keuzes maken die passen bij je dierbare en bij jou.